Gєвzє вєℓє∂ιує тιуαтяσѕυ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gєвzє вєℓє∂ιує тιуαтяσѕυ

AnasayfaTiyatroGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tiyatro Oynuyalımm!

5 posters
YazarMesaj
ßiLqE

ßiLqE

Tiyatro Oynuyalımm! Empty
MesajKonu: Tiyatro Oynuyalımm!   Tiyatro Oynuyalımm! I_icon_minitimeÇarş. Şub. 04, 2009 4:24 am

arkadaslar ben bilge 1. sınftayım bnim şöle bir gorusum var birlikte 1. ve 2. sınflar tiyatro yapalım bir birimizi hem yakından tanımıs oluruz atbi hocalarımız izin veririse bnim gorusum bu siz ne dersiniz.? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
http://www.gebzetiyatro.forumakers.com
Y@SeM!N

Y@SeM!N

MesajKonu: Geri: Tiyatro Oynuyalımm!   Tiyatro Oynuyalımm! I_icon_minitimeÇarş. Şub. 04, 2009 7:03 am

Güzel bir görüş ama yapılabilinirmi ?
ßiLqE

ßiLqE

MesajKonu: Geri: Tiyatro Oynuyalımm!   Tiyatro Oynuyalımm! I_icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 10:31 am

orasını daaa dusunmedim aama hocalara sormak tan bşi cıkmaz albino queen Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Y@SeM!N

Y@SeM!N

MesajKonu: Geri: Tiyatro Oynuyalımm!   Tiyatro Oynuyalımm! I_icon_minitimePtsi Şub. 16, 2009 8:41 am

Fikrini Söyle o zaman canım ...
akuli
Admin
akuli

MesajKonu: Geri: Tiyatro Oynuyalımm!   Tiyatro Oynuyalımm! I_icon_minitimePerş. Şub. 19, 2009 1:56 pm

Arkadaslar yanı 2 arkadasım:D valla guzel fıkır ıyıde olur ben katılıyorum hocayla konusalım Very Happy
Y@SeM!N

Y@SeM!N

MesajKonu: Geri: Tiyatro Oynuyalımm!   Tiyatro Oynuyalımm! I_icon_minitimePaz Şub. 22, 2009 5:45 pm

Konuşalım konuşalım diyoruz da konuşamayızz artıkk .... yeni oyunlarımız inş bi çıksında ... Hep beraberde oynamayıı çokk istiyorum ....

cheers cheers cheers cheers cheers cheers
akuli
Admin
akuli

MesajKonu: Geri: Tiyatro Oynuyalımm!   Tiyatro Oynuyalımm! I_icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 3:34 pm

nıe bea:D zor olan bıse yok Very Happy ıstenılsın yapılır:D bence denemeye deger:D albino albino albino
ßiLqE

ßiLqE

MesajKonu: Geri: Tiyatro Oynuyalımm!   Tiyatro Oynuyalımm! I_icon_minitimeCuma Mart 06, 2009 2:19 pm

aynen denemeye değer yaa yerli malı haftası yapıp altından kaltım bunu mu organize edemicezzzz lol! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy cherry
Y@SeM!N

Y@SeM!N

MesajKonu: Geri: Tiyatro Oynuyalımm!   Tiyatro Oynuyalımm! I_icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 3:39 pm

ßiLqE demiş ki:
aynen denemeye değer yaa yerli malı haftası yapıp altından kaltım bunu mu organize edemicezzzz lol! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy cherry

Tamam bilgecimm sen bi söyle o zaman ....
apocan

apocan

MesajKonu: Geri: Tiyatro Oynuyalımm!   Tiyatro Oynuyalımm! I_icon_minitimePerş. Nis. 16, 2009 11:38 am

bende çokistiyorumm bencede yapalımm böyle bir organizasyonn veyaa hocaya süprizz fln yapalımm budaha iyiolmaz mı [b]
aLegoNist

aLegoNist

MesajKonu: Geri: Tiyatro Oynuyalımm!   Tiyatro Oynuyalımm! I_icon_minitimeSalı Mayıs 19, 2009 5:20 am

seneye artık [= kısmetse =P
http://www.forumct2y.com

Tiyatro Oynuyalımm!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tiyatro Duyuruları
» Tiyatro Terimleri (A)
» Tiyatro Terimleri (B)
» Tiyatro Terimleri (C,Ç)