Gєвzє вєℓє∂ιує тιуαтяσѕυ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gєвzє вєℓє∂ιує тιуαтяσѕυ

AnasayfaTiyatroGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ŞURAYA Bİ'BAKIN !!!

+2
Y@SeM!N
aLegoNist
6 posters
YazarMesaj
aLegoNist

aLegoNist

ŞURAYA Bİ'BAKIN !!! Empty
MesajKonu: ŞURAYA Bİ'BAKIN !!!   ŞURAYA Bİ'BAKIN !!! I_icon_minitimeCuma Ocak 09, 2009 2:49 pm

ARKADAŞLAR ŞU SİTEYİ HAREKETLENDİRELİM.. BU NE BÖYLE YA.. BAZI ARKADAŞLAR DIŞINDA SİTEYE AYAK BASAN YOK..

BOŞUNA MI AÇILDI BU SİTE ?.. SİZDEN GEREKEN ÖNEMİ BEKLİYORUM..
http://www.forumct2y.com
Y@SeM!N

Y@SeM!N

MesajKonu: Geri: ŞURAYA Bİ'BAKIN !!!   ŞURAYA Bİ'BAKIN !!! I_icon_minitimeC.tesi Ocak 10, 2009 7:52 am

Katılıyorummm sanaa arkadaşımmm .... Birazz hareketlensinn artıkkk bu siteee ..... lol! lol! lol! lol!
ultrAslan

MesajKonu: eeeeettttttttttt   ŞURAYA Bİ'BAKIN !!! I_icon_minitimePerş. Ocak 15, 2009 6:17 am

bencede daha hareketli olsun ama daha buraya üye olmayan ark. bile var..inş... olcak en kötü ihtimal seneye süpperrrrr olar:D:D:D:D
ßiLqE

ßiLqE

MesajKonu: Geri: ŞURAYA Bİ'BAKIN !!!   ŞURAYA Bİ'BAKIN !!! I_icon_minitimeC.tesi Şub. 14, 2009 7:23 am

evt yha bıktım artık giriom giriom bi sey yok soyle sohbet acında konusalım berkay abi duy sesimi Very Happy hareketlendirmek ii olur da dogrudusgun kimse girmioki :Dyhaaa hocalarda girsin:D
http://www.gebzetiyatro.forumakers.com
Y@SeM!N

Y@SeM!N

MesajKonu: Geri: ŞURAYA Bİ'BAKIN !!!   ŞURAYA Bİ'BAKIN !!! I_icon_minitimePtsi Şub. 16, 2009 8:37 am

Evet bilge ya ... Doğru düzgün hiç kimse girmiyor ... Herkesin bir net sorunu var bu günlerde ... SmileSmile
akuli
Admin
akuli

MesajKonu: Geri: ŞURAYA Bİ'BAKIN !!!   ŞURAYA Bİ'BAKIN !!! I_icon_minitimeCuma Şub. 20, 2009 12:52 pm

valla en cok msj atanlardan bırıyım Very Happy bu gururu yasıyorum o kadar gırdım hareketlendırmek ıcın ama kımse den ses yok bbence degısık degısık konular ılgınc seyler olsa herkes bakar biz tiyatrocu gecnleriz daha aktif olmamız lazım demi:D lol! lol! lol! lol! albino albino albino albino albino
Y@SeM!N

Y@SeM!N

MesajKonu: Geri: ŞURAYA Bİ'BAKIN !!!   ŞURAYA Bİ'BAKIN !!! I_icon_minitimePaz Şub. 22, 2009 5:38 pm

Zaten bu site için uğraşanlara lafım yok. Diğer arkadaşlardan da biraz çaba istiyorum .....
ultrAslan

MesajKonu: Geri: ŞURAYA Bİ'BAKIN !!!   ŞURAYA Bİ'BAKIN !!! I_icon_minitimeÇarş. Şub. 25, 2009 4:40 am

yawww üye olup hiç bişey yazmayanlar var....ben bazen giriyorum 3-4 kişiden başka kimse yok ve yazılan değişik vbişey yok die çıkıyorum...ama bu inş... önümüzdeki seneler için bir başlangıç olmuş olur...Very Happy Very Happy
Brky
Admin
Brky

MesajKonu: Geri: ŞURAYA Bİ'BAKIN !!!   ŞURAYA Bİ'BAKIN !!! I_icon_minitimeÇarş. Şub. 25, 2009 10:26 am

AKTİF OLUYORUZ ZATEN BANA ÖNERİDE BULUNUN MESELA NE OLABİLİR...
https://gebzetiyatro.forumakers.com

ŞURAYA Bİ'BAKIN !!!
1 sayfadaki 1 sayfası