Gєвzє вєℓє∂ιує тιуαтяσѕυ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gєвzє вєℓє∂ιує тιуαтяσѕυ

AnasayfaTiyatroGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İsTek Ve ŞikaYetleR

+3
serapcr
ultrAslan
Brky
7 posters
YazarMesaj
Brky
Admin
Brky

İsTek Ve ŞikaYetleR Empty
MesajKonu: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimePaz Kas. 09, 2008 8:02 am

İsTeklerinizi Ve Şikayetlerinizi Buradan Bildiriniz...
https://gebzetiyatro.forumakers.com
ultrAslan

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimePtsi Ara. 01, 2008 7:15 am

arkadaşlar ben diyorumki haftaiçi öğleden sonraları müsait olan ark.beraber ses,doğaçlama çalışmalarını yapalım...ufak çaplıda olsa katkı sağlayacağını düşünüyorum.çünkü haftasonu dersten hemen sonra herkes bi anda kopuyor..bu haftasonuda olabilir ders çıkışı..1saat bile olsa faydalı olacağını düşünüorm..hem böylece belkide kendi oyunumuzu kendimiz yazarız.yada olan bi oyunu söyleriz..yanii oyun oynarız sene sonunda..bunu muhtemnelen hepimiz istiyoruzdur....ki zatn tiyatroya başlayarak bununla ilgili olduğumuzu gösterdik,birazda ekipçe,toplu bişeyler yapabilirsek dahada iyiye doğru gidebiliriz die düşünüorm...bunu bi düşünelim diorm...kendinize çok ii bakın...
ultrAslan

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimePtsi Ara. 01, 2008 7:20 am

bu arada arkadaşlar ben AYFER:)
malum ultrAslan:)))))
zatn biçoğunuzda tanımışsınızdır..ekipçe diosa biri kesin ayferdir..Razz
bunu istememin nedeni birbirimizin yanında daha rahat olup birbirmizi daha ii anlayabilmek,kimin neye karşı nasl bir tepki vereceğini çözebilmek,çnk ben biras daha beraber ufakta olsa bişiler yaparsak çok ii ekip olacağımızdan eminim...çnk herkes cidden çok iiii...hepinizi seviyorum....
Brky
Admin
Brky

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimePtsi Ara. 01, 2008 1:10 pm

Ayfer ablacım Benim Antreman işi Ne olucak lol! Okul king

En son Brky tarafından C.tesi Ara. 20, 2008 12:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
serapcr

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimeC.tesi Ara. 06, 2008 12:08 pm

Haftaiçimiii cyclops OkuLL.! Basketball
apocan

apocan

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimeCuma Ara. 19, 2008 12:36 pm

yha ayfer ablajım benim hafta içi malum okul var bu işin olmasını bnede istiom ama nabalım okul dean 5 te çıkıoz flan yane nasıl desem drs çalışacak vakit yoq yane o yüzden bi ton zayıf var düzeletmem lasım Laughing
ultrAslan

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimeÇarş. Ara. 24, 2008 5:57 am

arkadaşlar..tamam sizi anlıorm ..ve sağolun buraya bunu yazmanız bile bnüyük fedakarlık...derslerinize ii çalışın artık 15tatile:D
bu arada ben yılbaşı hediye listesini buraya yazıorm..
tuncay:hakan hoca
hakan hoca:müberra
bengü:sema
canan:sinem
özge:sedat
serap:bilge
didem:elif hoca
burcu:merve
müberra:didem
soldakiler sağdakilere alacak(sonradan sorulmasın die açıklim)
ßiLqE

ßiLqE

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 10:35 am

bnde diorum kim bu ulttraaslan yaaa sen miysin şşaşırdım Very Happy
http://www.gebzetiyatro.forumakers.com
ultrAslan

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimeÇarş. Şub. 25, 2009 4:49 am

yaaaaaaaa EKİP LİDERLERİMİZ şu siteye girmionuz,bizi toplamıonuz,oyunlar bir an önce çıksa iyi olmazmı?
yada biz ark. burda sen yöneticisin berkay..bunları konuşalım,bu hafta bitiyor zatn bu konuyu hep beraber haftasonu konuşalım bari birgün ortak buluşma günümüz olsun hem sohbet ederis hem oyunları konuşur çalışırıs....sende nete gördüklerine söle...en net ve herkesin olacağı büyük konuşmada cumartesi olsun bu şekilde yapalım bence çok iyi olur..TİYATRO için ve eğer gerçekten istiyorsak FEDAKARLIK yapalım....hepinizi seviyorum........
Brky
Admin
Brky

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimeÇarş. Şub. 25, 2009 10:23 am

KATILIYORUM SANA AYFER ABLA...
ultrAslan

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 5:14 am

teşekkürler berkaycım....o zaman bunu haftasonu söyleyelim:D
Brky
Admin
Brky

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 6:30 am

TMM
akuli
Admin
akuli

MesajKonu: ŞİKAYET   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 1:45 pm

Arkadaslar '1. ve 2. sınıflar' sızı tebrık edıyorum pazar aksamkı oyuna 'derviş ve ölüm' e gosterılen ılgıden 1. sınıflardan sadece mustafa abı ve sedat vardı 2. sınıflarda ben ve ferdi bır kac tanede mezun vardı baska kımse yoktu gebze tıyatro okulu ogrencılerınden tesekkurler Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Y@SeM!N

Y@SeM!N

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 3:27 pm

akuli demiş ki:
Arkadaslar '1. ve 2. sınıflar' sızı tebrık edıyorum pazar aksamkı oyuna 'derviş ve ölüm' e gosterılen ılgıden 1. sınıflardan sadece mustafa abı ve sedat vardı 2. sınıflarda ben ve ferdi bır kac tanede mezun vardı baska kımse yoktu gebze tıyatro okulu ogrencılerınden tesekkurler Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

BEN KENDİİ ADIMAA ÇOKK ÜZGÜNÜM İLGİLENEMEDİĞİMM İÇİNNN .... ÇOK DİKKATLİİ OLUCAMM BUNDAN SONRAA ... SİZLERDEE BİZİİ BİLGİLENDİRİRSENİZZ SEVİNİRİMM ....
Brky
Admin
Brky

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 11:16 am

Gelemedik Üzülmeye Ne qerek var Very Happy:D
akuli
Admin
akuli

MesajKonu: Geri: İsTek Ve ŞikaYetleR   İsTek Ve ŞikaYetleR I_icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 1:14 pm

Ayda yılda bır kez gebzede tıyatro var ve tıyatroya gıden kursıyerlerden o kadar talep varkı ona uzuluyoruz berkay

İsTek Ve ŞikaYetleR
1 sayfadaki 1 sayfası